Kenzo shirt

Het Japanse merk Kenzo is helemaal hip & happening. Op de catwalks, in de modebladen maar ook in het straatbeeld zien we Kenzo overal terugkomen. Dat komt bijvoorbeeld door de shirts met tijgerhoofden erop. Veel geïmiteerd, maar niets is zo mooi als the real thing! Bent u een vrouw die trends wil volgen en die niet bang is voor wat kleur? Dan is Kenzo echt een merk voor u.

Filter op

Kenzo bij Delscher

Apart en opvallend 

Kenzo werd in 1970 opgericht en was al meteen apart en opvallend. De ontwerper gebruikte namelijk veel kleine coupons van vlooienmarkten om kleurrijke kleding te maken. Hij deed dat uit geldgebrek, maar de kleurrijke kleding sloeg aan en de eigenzinnigheid en vrolijkheid van de kleding is nog steeds te vinden in de collecties van Kenzo. Zeker in de shirts, waarin veelvuldig felle kleuren en drukke prints worden gebruikt. 

Kenzo shirt 

Met een shirt van Kenzo laat u zien dat u niet bang bent om op te vallen en dat u van kleur en vrolijkheid houdt. Er is altijd iets nieuws te ontdekken in de T-shirtcollectie van Kenzo. Draag uw shirt op jeans en sneakers voor de casual look, of draag het shirt onder een blazer om uw outfit te verlevendigen!

Shop Kenzo shirts bij Delscher

U vindt bij Delscher diverse shirts van Kenzo. Bekijk ze allemaal op de webshop en bestel uw favoriet vandaag nog. U heeft het dan binnen enkele dagen in huis en u betaalt geen verzendkosten binnen Nederland of België! Liever de shirts van Kenzo zelf bekijken en passen? Kom dan naar onze exclusieve dameskledingzaak in het centrum van Goes. U kunt onze collectie Kenzo, waaronder de iconische shirts met tijgerhoofd, hier met eigen ogen bekijken en passen. U bent van harte welkom!
 

Terug omhoog
contact us