Lareida tunieken en jurkjes

Een leuk jurkje kan echt áltijd. Met een colbertje voor op het werk, met sneakers eronder voor een meer casual look, of – wanneer het een kortere tuniek is – met een mooie broek eronder. Maar u wilt dan natuurlijk wel een jurkje of tuniek van hoge kwaliteit. Liefst ook een beetje exclusief, zodat u hetzelfde jurkje niet keer op keer overal tegenkom

Jurken van Lareida

Jurken en tunieken van Lareida

Wanneer het op leuke en tijdloze jurkjes aankomt, is het Zwitserse merk Lareida een absolute topper. Dit merk maakt voornamelijk blouses, maar er zitten ook leuke jurkjes en tunieken in de collectie. Dan gaat het natuurlijk vooral om blousejurken. Daarmee kunt u alle kanten op. Draag er een ceintuur op en een jasje over, of kies ervoor om uw tuniek of jurk alleen met een panty eronder of zelfs met blote benen te dragen. De tunieken en jurkjes van Lareida zijn heel veelzijdig, dus u kunt uw fantasie de vrije loop laten! 

Zwitserse tunieken en jurken

De jurkjes en tunieken van Lareida worden ontworpen in Zwitserland en worden gekenmerkt door hun eenvoud. Bij Lareida zult u niet snel drukke printjes of combinaties van verschillende stoffen aantreffen. Dat maakt de tunieken en jurkjes van Lareida ideaal om te combineren met andere kledingstukken en ze zijn zo tijdloos dat u er vele seizoenen plezier van hebt. 

Jurkjes en tunieken van Lareida bij Delscher

Bij Delscher vindt u veel jurkjes en tunieken van Lareida. Onze stijladviseurs helpen u bij het kiezen van uw jurkje of tuniek. En zoekt u leuke combinatiemogelijkheden? We laten u graag verrassende combinaties zien! Onze exclusieve dameskledingwinkel is gevestigd in Goes. Is dat voor u ver weg of wilt u liever lekker online shoppen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Want ook in onze webshop vindt u onze Lareida tunieken en jurkjes. Verzending binnen Nederland en België is kosteloos en u kunt uw Lareida kleding al binnen enkele dagen dragen.

Terug omhoog
contact us