Markus Lupfer shirts

De gewaagde en soms ook grappige kleding van Markus Lupfer is al jarenlang heel populair. De Londense ontwerper studeerde op het hoogtepunt van Cool Britannia in 1997 met de hoogste eer af aan de University of Westminster. Vervolgens was zijn afstudeercollectie, waaronder veel shirts, meteen te koop in een van de meest trendy boutiques in Londen.

Markus Lupfer shirts

Kwaliteit en prints

Markus Lupfer staat met name bekend om zijn shirts, die heerlijk comfortabel zijn. Ze zijn daarnaast van zeer hoge kwaliteit en met hun leuke prints zijn het echte eyecatchers. Heel bekend is inmiddels de ‘Iconic’ collectie met lippen en harten. Tegen een leuke samenwerking zegt Lupfer trouwens ook geen nee: er waren al samenwerkingen met Mulberry en Cacharel. 

Versierde shirts

De shirts van Markus Lupfer hebben niet alleen leuke prints, er zijn ook veel andere premium details in verwerkt. Vaak zijn er bijvoorbeeld pailletjes of andere glitters toegevoegd aan de shirts. Omdat de shirts van Markus Lupfer daardoor een extra vleugje glamour krijgen, zijn ze populair bij de sterren. Onder meer Rihanna, Madonna en Beyonce zijn al in kledingstukken van Lupfer gespot. 

Markus Lupfer shirts bij Delscher

Bij Delscher zijn we fan van de frisse en leuke shirts van Markus Lupfer. U ook? Kom dan langs in onze exclusieve dameskledingwinkel in het hart van Goes of bestel uw favoriete shirt online in de webshop. We zorgen er dan voor dat u snel van uw shirt kunt genieten. 

Terug omhoog
contact us