Filter op

Blonde No. 8

Weten waar je goed in bent en dat vervolgens ook héél goed doen. Dat is wat Michael Boleveth, oprichter van Blonde No.8, voor ogen heeft. Zijn merk bestaat uitsluitend uit winterjassen. Maar dan wel winterjassen van hoge kwaliteit, gemaakt van de beste materialen en met een heerlijke pasvorm. 

Jassen van Blonde No.8

Hoewel de jassen van Blonde No.8 nog maar sinds 2011 de kledingwinkels en het modebeeld bestormen, heeft Michael Boleveth zelf al jarenlange ervaring in de modewereld. Hij komt uit een familie waar mode al drie generaties lang in het DNA zit en weet daarom als geen ander wat vrouwen willen, wanneer ze zoeken naar een winterjas. 

Materialen

De winterjassen van Blonde No.8 zijn er in diverse modellen, kleuren en materialen. Houdt u van echt bont? Of wilt u dit materiaal juist liever vermijden? Blonde No.8 geeft u die keuzevrijheid. De jassen van Blonde No.8 houden u heerlijk warm in de winter en passen naadloos in de nieuwste trends. Bij Delscher hebben we een ruime collectie winterjassen van dit Duitse merk. Bekijk ze op deze pagina of shop uw nieuwe winterjas online!

Terug omhoog