Dsquared2

Lekker casual met een twist. Dát is de kleding van het van het jeansmerk Dsquared2. Jeans met bijzondere coatings, mooie wassingen en een pasvorm om nooit meer uit te trekken. Stoere jasjes en shirts met een edge, soms zelfs een punk-achtig randje. Maar altijd draagbaar en heerlijk comfortabel. Dát is de kleding van Dsquared2.

Jeansmerk Dsquared2

Aan de wieg van dit jeansmerk staat een Canadese eeneiige tweeling, Dean en Dan Caten. Ze groeiden op in een groot gezin en waren eigenlijk hun hele jeugd al bezig met mode ontwerpen. Na een semester aan de prestigieuze New Yorkse Parsons School of Design gingen ze terug naar Canada om hun carrière te starten bij het modelabel Ports. Al na zes jaar werden ze daar creatief directeur. Dat was echter niet het eindstation voor de ambitieuze broers: in 1995 vertrokken ze naar Milaan om hun eigen modelabel op te starten.

Jeans en casual

Al sinds de start van Dsquared2 staan jeans en casual kleding centraal. Dat bleef niet lang onopgemerkt en de lijst met beroemdheden die ze zowel óp, als naast het podium hebben gekleed, is lang en indrukwekkend. Ricky Martin, Madonna, Christina Aguilera: allemaal droegen ze de kleding en schoenen van Dsquared2.

Shop Dsquared2 bij Delscher

Wilt u ook een stoere, edgy jeans, T-shirt, jasje of sweaters aan uw garderobe toevoegen? Of gaat u voor de mooie en supercomfortabele sneakers? Bekijk onze collectie Dsquared2 op deze pagina of kom naar onze winkel in Goes en laat u adviseren over mooie combinaties die u met de kleding van dit bijzondere merk kunt maken!

Terug omhoog
contact us