Filter op

Isabel Marant etoile

Isabel Marant Étoile is in het jaar 2000 gestart als het jongere zusje van de reguliere Isabel Marant-collectie. Inmiddels is het jonge zusje volwassen en is de Isabel Marant Étoile-collectie heel erg populair onder liefhebbers van kleding die casual en een beetje bohemien is. 

Let op: De maten die wij hanteren zijn Franse maten. Dus de originele Isabel Marant maten.

Isabel Marant Étoile kleding

De kleding van Isabel Marant Étoile kenmerkt zich door een look die wat minder haute couture en wat meer highstreet is dan Isabel Marant. Maar dat betekent absoluut niet dat de kleding uit deze bijzondere collectie dertien-in-een-dozijn is. Verre van dat zelfs. Door gebruik te maken van de trends van de straat én de catwalks en deze te combineren in kleding die zowel stylish als draagbaar is, onderscheidt Isabel Marant Étoile zich van de massa. 

Combineren Isabel Marant Étoile kleding 

Het leuke van de kleding van Isabel Marant Étoile is dat de collectie groot is, en dat de kledingstukken op elkaar zijn afgestemd. Broeken, blouses, shirts en jurkjes: het is er allemaal. Vaak in een gedurfde stijl die zowel stoer als vrouwelijk is. Combineer een feestelijke rok eens met een casual T-shirt. Of draag een zijden blouse op een tapered broek. Want deze kleding nodigt uit tot experimenteren en combineren! 

Shop Isabel Marant Étoile kleding 

In onze kledingwinkel in Goes kunt u de kleding van Isabel Marant Étoile zelf bekijken, passen en combineren – met andere kledingstukken uit dezelfde collectie, of met de leukste schoenen en laarsjes uit onze winkel! Geen tijd om naar Goes te komen? Bekijk dan de items van Isabel Marant Étoile op deze pagina en bestel snel en gemakkelijk online. Bezorging is binnen Nederland en België kosteloos en we zorgen ervoor dat u al binnen enkele dagen van uw bestelling kunt genieten. 

Terug omhoog
contact us