Filter op

MMissoni

Missoni staat bekend om zijn prachtige prints, die vaak een etnische oorsprong hebben. In onze winkel vond u al kleding van Missoni en de interieur-items van Missoni Home. Daar is nu nog een extra lijn bij gekomen: M Missoni!

Draagbaar en casual

M Missoni is een kledinglijn die onmiskenbaar Missoni is, maar tegelijkertijd wat meer mainstream en minder uitgesproken is dan het ‘grote zusje’. Het gebruik van kleuren en prints is herkenbaar Missoni: mooie kleuren, die tegelijkertijd niet ál te fel of ‘in your face’ zijn. De ontwerpen zijn heel draagbaar, vooral in een casual setting. Maar veel van de jurkjes en rokjes zijn ook voor een werkdag heel geschikt! 

M Missoni gekleurde strepen

Waar Missoni met name bekend om staat, zijn designs met gekleurde strepen. Zowel in de kleding van Missonin én M Missoni zijn die strepen inmiddels uitgegroeid tot een herkenbaar icoon voor elke fashion-liefhebber. En ook in de home-collectie zijn ze terug te vinden. Kleurrijk en stijlvol: dát is de kleding van M Missoni!

Shop M Missoni bij Delscher

Op deze pagina kunt u de kleding van M Missoni eenvoudig bekijken en bestellen. Liever zelf bekijken, passen en combineren? Kom naar Delscher in Goes en ontdek de prachtige items van M Missoni zelf in onze winkel!

Terug omhoog
contact us