Moncler

Moncler is een modemerk dat internationaal bekend staat om hun donsjassen en zomerjacks met exclusieve kwaliteit. Het merk is in 1952 opgericht door René Ramillon en dankt zijn naam aan de plaatsnaam Monestier-de-Clermont, een stadje aan de voet van de Alpen.

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan uw zoekcriteria.

Warme jacks en sweaters

Moncler is in de jaren vijftig opgericht in het Franse bergdorpje Monestier de Clermont. De jacks van Moncler werden al snel populair onder buitensporters, ze werden bijvoorbeeld gedragen tijdens onder meer de Franse K2-missie in 1955. In de loop der jaren ging het bedrijf zich steeds meer toeleggen op outdoorkleding en begon Moncler ook laarzen te maken. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door een Italiaans concern. Er is dus veel veranderd, maar één ding is hetzelfde gebleven: de laarzen zijn heel mooi, warm en ze zijn oerdegelijk. Met de laarzen van Moncler deert zelfs de strengste winter u niet, want uw voeten blijven heerlijk warm!

Actieve levensstijl

Dit classy merk combineert een stoere en sportieve look met een klassieke uitstraling. Zo past een jas van Moncler perfect bij iedereen met een actieve levensstijl, die tegelijkertijd gaat voor een stijlvolle uitstraling. Heerlijk warme jassen met een ongekend goede kwaliteit. Voor de complete Moncler-collectie kunt u terecht bij Delscher aan de Grote Markt in Goes, maar u kunt uiteraard ook online shoppen in onze webshop.

Terug omhoog
contact us