Filter op

MSGM

Italiaanse flair met een vleugje rock & roll: dat is de kleding van het merk MSGM. De designer van het merk, Massimo Giorgetti, houdt van indiemuziek en dat is te merken aan de naam van het merk: die is niet alleen geïnspireerd door zijn eigen naam, maar ook door een van zijn favoriete bands MGMT. 

Passie voor mode

Giorgetti, die in 1977 werd geboren in de Italiaanse badplaats Rimini en zijn passie voor mode ontwikkelde in de boetieks in het nabijgelegen Riccione, startte in 2004 als ontwerper. In 2008 richtte hij MSGM op, zijn eigen merk dameskleding, waarin hij alles verwerkt wat deze tijd en zijn eigen drijfveren kenmerkt: muziek, de online wereld en moderne kunst. Dat resulteert in collecties dameskleding die zeer eigentijds en stijlvol zijn. 

MSGM alom geprezen

De dameskleding van MSGM, dat zijn hoofdkantoor in Milaan heeft, wordt alom geprezen door zowel het modeminnende publiek als de pers. Vogue Italia benoemt hem in de ‘Who’s on next’-verkiezing tot een van de beste ontdekkingen van het jaar in 2010. Sindsdien is de kleding van MSGM in veel toonaangevende boetieks in Italië en ver daarbuiten te koop.

MSGM bij Delscher

Ook bij Delscher zijn we dol op de edgy dameskleding van MSGM, zoals sweaters en logobrand T-shirts. Daarom vindt u in onze exclusieve dameskledingwinkel in Goes en in onze webshop een brede selectie uit de collectie van dit mooie, Italiaanse merk. Kom gerust langs in onze winkel of shop uw favoriete item online.

Terug omhoog
contact us