Filter op

Red Valentino

Valentino is al decennialang hét voorbeeld van mooie en vrouwelijke kleding voor dames met stijl. Echt klassiek Italiaans met een beetje glamour, zónder over het randje te gaan. Wie herinnert zich Máxima’s trouwjurk niet? Sinds een aantal jaar heeft Valentino een ‘klein zusje’, RED Valentino, dat mooie en speelse ontwerpen combineert met vrouwelijkheid en draagbaarheid.

Stijlvol en vrouwelijk

De collectie van RED Valentino is het beste te omschrijven als eigentijds, modern en vooral supervrouwelijk. In de collectie zijn wel enkele lange broeken en jeans te vinden, maar het zijn voornamelijk prachtige rokken in mooie soepele materialen en jurken met een unieke, flatterende snit die de collectie typeren.

RED Valentino

Garavani Valentino komt uit Rome, studeerde in de jaren ’50 aan de École des Beaux Arts en het ‘Chambre Syndicale de la Couture Parisienne’. Eenmaal terug in Rome opende hij eind jaren ’50 een klein atelier, maar sinds de jaren zestig begon zijn succes pas écht. Met RED Valentino werd kleding van deze bijzonder creatieve designer ook beschikbaar voor vrouwen die graag exclusieve kleding dragen, maar voor wie couture onbereikbaar was.

Shop RED Valentino

Wilt u ook zo’n prachtige vrouwelijke jurk of rok aan uw garderobe toevoegen? Of een ander item uit deze mooie, stijlvolle collectie? Bekijk dan de collectie op deze pagina of kom naar de winkel in Goes om al onze items van RED Valentino te bekijken!

Terug omhoog
contact us