Filter op

Maat

Lettermaten

Cijfermaten

Tibi

Tibi staat voor tijdloze klasse. Dit merk, dat in 1997 werd opgericht in Amerika, staat bekend om zijn vaak minimalistische kleding met heldere, cleane silhouetten. Ook de kleuren zijn vaak vrij ingetogen: wit, zand, zwart, navy en poederroze voeren de boventoon. Deze kleuren in combinatie me de tijdloze designs zorgen ervoor dat een item van Tibi een echt basisstuk in uw garderobe is. U kunt het seizoenenlang dragen en eindeloos combineren. 

Classics van Tibi

Bent u verliefd geworden op de classics van Tibi? Dan bent u in goed gezelschap. De blouses en tunieken worden namelijk gedagen door stijliconen als Jessica Alba, Blake Lively en Olivia Palermo en is regelmatig in de grote fashion magazines te bewonderen. De ontwerpster en oprichtster van het merk, Amy Smilovic, wordt bij haar ontwerpen vaak geïnspireerd door architectuur en de reizen die ze maakt.

Koop Tibi bij Delscher

Bij Delscher kunt u de mooiste items uit de collectie van Tibi kopen. We hebben prachtige tunieken, blouses en andere kledingstukken die de nonchalante elegantie van dit merk uitstralen. Kom dus gerust langs in onze exclusieve dameskledingwinkel in het centrum van Goes. Of, nog gemakkelijker: bestel online in onze webshop! 

Terug omhoog
contact us