Pulls van Iris von Arnim

Kasjmier is eigenlijk het perfecte materiaal om pulls en truien van te maken. Het is niet te heet in de zomer, niet te koel in de winter, het behoudt zijn vorm en het is en blijft heerlijk zacht. Bovendien is het een natuurproduct, dat - indien u het goed verzorgt - heel lang meegaat en een ongekend gevoel van luxe geeft. Houdt u ook zo van kasjmier? Dan kunt u de pulls van Iris von Arnim zeker waarderen.

Pulls Iris von Arnim

  • Gratis verzending vanaf 50,-
    (m.u.v. sale)
  • Klantbeoordeling: 9,6
    -
  • Levering binnen 1-3 werkdagen

Draagbare pulls

Iris von Arnim is na 35 jaar nog steeds een echt familiebedrijf is. Daarom kan het bedrijf zijn eigen koers varen, door pulls en vesten te maken die een heerlijke pasvorm hebben, lang meegaan en die passen bij iedere garderobe. De pulls zijn heerlijk draagbaar en worden gemaakt voor vrouwen die weten wie ze zijn en wat ze willen. 

Zachte pulls

Wist u dat kasjmier eigenlijk de ondervacht van geiten is? En niet zomaar geiten. De beste kasjmier voor uw Iris von Arnim pull komt uit de hooglanden van China en Mongolië, waar de omstandigheden voor de kasjmiergeit ideaal zijn. Hoe hoger de regio, hoe beter de dieren hun warme en zachte ondervacht kunnen ontwikkelen - en dat is het kasjmier. Alleen tijdens de korte verhaarperiode is het mogelijk om per geit 250 gram puren kasjmier uit te kunnen kammen. Precies de hoeveelheid die nodig is om één pull van Iris von Arnim te maken!  

Shop Iris von Arnim pulls bij Delscher

In onze exclusieve dameskledingwinkel in hartje Goes vindt u diverse pulls van Iris von Arnim. U bent van harte welkom om de kwaliteit en de stijl zelf te ervaren. Liever online shoppen? Dat kan ook! In onze webshop bestelt u uw pull van Iris von Arnim snel en eenvoudig. Levering in België en Nederland is kosteloos en u kunt al binnen enkele dagen van uw pull genieten.

Terug omhoog
contact us