Pulls van Vince

Het Amerikaanse modelabel Vince brengt volledige kledingcollecties uit voor vrouwen die houden van draagbare kleding van hoge kwaliteit. Maar waar het allemaal mee begon voor Vince, zijn de pulls van heerlijk zacht kasjmier. En ook vandaag de dag nemen deze fijne, zachte pulls nog een centrale plaats in de collecties in. 

Pulls Vince

Draagbaar comfort

De oprichters van Vince hebben het label in 2002 opgericht omdat ze vrouwen wilden voorzien van kleding die draagbaar en stylish was. Een collectie die luxe uitstraalt - maar daar niet de nadruk op legt. 'Modern effortless style', noemt Vince het zelf. En dat is ook precies wat de pulls van Vince uitstralen: ze zijn heerlijk comfortabel, zijn verkrijgbaar in kleuren en pasvormen waarmee u eindeloos kunt combineren en omdat ze zijn gemaakt van kasjmier, kunt u de pulls van Vince het hele jaar door dragen. In de winter geven ze u behaaglijke warmte, op wat koelere zomerdagen en - avonden trekt u een pull van Vince aan voor nét dat beetje extra warmte. 

Shop Vince pulls bij Delscher

U vindt de pulls van Vince bij Delscher, de exclusieve dameskledingzaak in hartje Goes. Onze mode-adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het uitzoeken van uw kasjmier pull en ze geven u ook tips over combinatiemogelijkheden en styling. Liever online shoppen? Dat kan ook! In onze webshop kunt u onze collectie Vince pulls bekijken en uw favoriete pull direct bestellen. Binnen enkele werkdagen heeft u uw bestelling in huis en u betaalt in Nederland en België geen verzendkosten. Wel zo handig!

Terug omhoog
contact us