Shop Hemisphere Cashmere bij Delscher

Kasjmier is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor het gevoel. Een heerlijke trui, sjaal of jurk van kasjmier voelt luxe, licht en zacht aan. Daarom vindt u in onze kledingwinkel exclusieve dameskleding van het Duitse merk Hemisphere Cashmere.

Hemisphere bij Delscher

  • Er zijn helaas geen producten die voldoen aan uw zoekcriteria.

Moderne technieken

De kasjmier wordt verwerkt met behulp van de modernste weef- en breitechnieken, zodat de stoffen van hoge kwaliteit zijn. De stoffen worden vervolgens verwerkt in prachtige, stijlvolle kleding, veelal in pasteltinten. Daardoor zijn de kledingstukken, sjaals en accessoires heel goed te combineren.

Unieke kledingstukken

Het merk Hemisphere Cashmere bestaat sinds 1985 en is opgericht door Peter Lochman, een Duitser die veel ervaring heeft opgedaan bij grote modelabels als Prada. Die ervaring komt terug in de unieke, prettig draagbare en superzachte kledingstukken van Hemisphere.

Shop online

In de kledingwinkel van Delscher in hartje Goes vindt u diverse items uit de collectie van Hemisphere Cashmere. Onze ervaren en vakkundige adviseurs helpen u graag bij het maken van uw keuze. Shopt u liever online? Dat kan! Ook in onze webshop kunt u de items van Hemisphere Cashmere bekijken en meteen bestellen. Uw bestelling heeft u binnen enkele werkdagen in huis en verzending in Nederland en België is kosteloos.

Kledingwinkel

Verwen uzelf dit seizoen met een heerlijk zacht, stijlvol item uit de collectie van Hemisphere Cashmere. We verwelkomen u graag in onze kledingwinkel of in de webshop!

Terug omhoog
contact us