Tod’s clutch

Tijdens een diner met vrienden. Wanneer u even de stad in gaat voor een kleine boodschap. Of voor een avondje naar het theater. Een clutch is de beste vriendin van elke vrouw! Een heerlijk klein tasje, waarin alles past wat u nodig heeft: een portemonnee, sleutels, uw telefoon en natuurlijk een lippenstift. Lekker compact en stijlvol. Zeker wanneer het een Tod’s clutch is.

Tod's clutches

Tod’s schoenen, tassen en accessoires

Hoewel Tod’s van oorsprong een schoenenfabriekje was dat in het begin van de twintigste eeuw in Italië werd opgericht, is het inmiddels uitgegroeid tot een fashionmerk van wereldformaat. De luxe schoenen, tassen en accessoires van Tod’s zien we geregeld terug in de toonaangevende modebladen én aan de armen en voeten van beroemdheden. Ook de Tod’s clutch is daarbij vaak te zien!

Clutch van Tod’s

Door de jaren heen heeft Tod’s een aantal iconische tassen en schoenen ontworpen, die ieder jaar weer in een nieuwe vorm uitkomen. Bijvoorbeeld de mocassins waarmee Tod’s in eerste instantie beroemd werd. Maar ook de clutches van Tod’s zijn inmiddels echte favorieten van fashionista’s en zelfbewuste vrouwen over de hele wereld geworden. En dat is niet voor niets. Een Tod’s clutch heeft een prachtig ontwerp en is gemaakt van de allerbeste materialen. In de verfijnde afwerking is het Italiaanse vakmanschap terug te zien. 

Koop uw Tod’s clutch bij Delscher

Een Tod’s clutch is een investering voor vele jaren. Een stijlvolle aanvulling op uw tassencollectie, die u het liefst elke dag mee zou willen nemen. Kom dus snel langs bij Delscher, de exclusieve dameskledingwinkel in het centrum van Goes met een grote collectie Tod’s, en kies uw clutch uit. Of maak het uzelf nóg gemakkelijker en bestel uw Tod’s clutch online. Verzending binnen Nederland en België is gratis en al binnen enkele dagen heeft u uw nieuwe Tod’s clutch in huis! 

Terug omhoog
contact us