Tod’s tas kopen

Het merk Tod’s is al decennialang populair onder vrouwen die zich bewust zijn van stijl en kwaliteit. Dit Italiaanse merk bestaat al sinds het begin van de twintigste eeuw: Filippo Della Valle opende toen zijn schoenenfabriekje. Maar pas met de komst van zijn kleinzoon Diego in het bedrijf werd Tod’s écht wereldwijd succesvol. Tod’s is met name bekend van zijn mocassins, maar al snel begon Tod’s ook tassen te maken. 

Tod's tassen

Stijlvolle Tod’s tas

Een Tod’s tas is een toonbeeld van luxe en stijl en het is dan ook niet voor niets dat fashionista’s over de hele wereld het merk omarmen. Het merk heeft verschillende soorten iconische Tod’s tassen op de markt gebracht. Zo is er de Wave met zijn organische vormen en de Bauletto, die net als de Wave ieder jaar weer in een nieuw jasje gegoten wordt. Zo kunt u ieder jaar een nieuwe Tod’s tas kopen die helemaal van nu is, maar die tegelijkertijd zo tijdloos is dat u er jarenlang van kunt genieten. 

Tod’s tas kwaliteit

Zoals u van een Italiaans topmerk mag verwachten, worden de tassen van Tod’s gemaakt van de allerbeste kwaliteit leer door tassenmakers met veel ervaring en vakmanschap. En dat ziet u er zeker aan af. De tassen hebben een handige indeling en wanneer u een Tod’s tas koopt, weet u zeker dat u een tas aanschaft die een key item in uw garderobe zal worden. 

Tod’s tas kopen bij Delscher

In onze exclusieve kledingwinkel Delscher, middenin het historische hart van Goes, hebben we een grote collectie tassen en schoenen van Tod’s. U kunt dus uw Tod’s tas kopen in onze winkel en met eigen ogen het leer voelen en bekijken. Shopt u liever online, bijvoorbeeld omdat Goes voor u niet naast de deur is of gewoon omdat dat met uw drukke agenda handiger is? Dan kunt u uw Tod’s tas ook online kopen in de webshop van Delscher. Verzending is kosteloos en we zorgen ervoor dat u snel van uw tas kunt genieten. 

Terug omhoog
contact us