Tops van Vince

Kasjmier is waar het voor het Amerikaanse merk Vince allemaal mee is begonnen. En nog steeds heeft Vince veel kasjmier pulls in de collectie. Maar u kunt zich van top tot teen in Vince hullen, wanneer u dat wilt. Vince heeft namelijk een uitgebreide kledingcollectie voor dames die houden van stijlvolle, draagbare kleding. Bijvoorbeeld tops, waarmee u eindeloos kunt combineren.

Filter op

Tops Vince

Modern effortless style

De ontwerpers van Vince hebben het label in 2002 opgericht omdat ze vrouwen willen voorzien van kleding die stijl uitstraalt, zonder te opzichtig of te schreeuwerig te zijn. 'Modern effortles style' noemen ze dat bij Vince en bij Delscher vinden we dat ze daar perfect in geslaagd zijn! De tops van Vince zijn gemaakt van heerlijke materialen. Of u nu een nauwsluitende top kiest, of juist een exemplaar van een zijde-achtige stof die wat losser valt, met een top van Vince legt u de basis voor een stijlvolle outfit - die u natuurlijk afmaakt met een mooi vest en een broek of rok van Vince! 

Shop Vince online bij Delscher

Bij Delscher, een exclusieve dameskledingwinkel in hartje Goes, vindt u een ruime collectie Vince met onder meer diverse stylish tops. We laten u graag alle topstukken uit de collectie van Vince zien. Liever uw nieuwe Vince top online shoppen? Neem dan een kijkje in de webshop en bestel uw nieuwe top van Vince gemakkelijk en snel vanuit uw eigen woonkamer! 

Terug omhoog
contact us