Kasjmier vest van Iris von Arnim

Niets is zo fijn als een zacht vest op een zomeravond die onverwacht toch wat sneller afkoelt dan u had verwacht. Of juist in de winter, wanneer u knus op de bank zit met een boek en een kop thee. Kasjmier is daarvoor het ideale materiaal: niet te heet in de zomer, niet te koel in de winter, het behoudt zijn vorm en het is en blijft heerlijk zacht. De vesten van Iris von Arnim voldoen aan al deze vereisten.

Vesten van Iris von Arnim

Zacht vest

De beste kwaliteit kasjmier komt uit de Aziatische hooglanden, China en Mongolië. Het klimaat en de voeding hier zijn ideaal voor de kasjmiergeit. Hoe hoger de regio, hoe beter de dieren hun warme en zachte ondervacht kunnen ontwikkelen - en dat is het kasjmier. Alleen tijdens de verhaarperiode is het mogelijk om per kasjmiergeit 250 gram puren kasjmier uit te kammen. En laat dat nu precies genoeg zijn om één Iris von Arnim basic vest te produceren!

Vesten van hoge kwaliteit

Omdat Iris von Arnim nog steeds een familiebedrijf is, hoeft het geen concessie te doen aan aandeelhouders, commercie of andere externe factoren. Het enige waar Iris von Arnim zich op richt is het maken van heerlijk draagbare kasjmier vesten. De vesten worden gemaakt in mooie modellen en stijlvolle kleuren, die perfect passen bij uw outfit. 

Shop Iris von Arnim vesten bij Delscher

In onze exclusieve dameskledingwinkel in hartje Goes vindt u diverse vesten van Iris von Arnim. U bent van harte welkom om de kwaliteit en de stijl zelf te ervaren. Liever online shoppen? Dat kan ook! In onze webshop bestelt u uw nieuwe vest van Iris von Arnim snel en eenvoudig. Levering in België en Nederland is kosteloos en u kunt al binnen enkele dagen van uw vest genieten.

Terug omhoog
contact us