Word jij onze nieuwe floor manager?

Word jij er blij van als alles in de winkel en online op rolletjes loopt en de klanten perfect geholpen worden? Ben jij een kei in het aansturen van onze medewerkers, het regelen van allerhande administratieve zaken en het leveren van de beste service? En wil je, met jouw fashion sense, meedenken over de inkoop van onze collectie kleding, tassen en schoenen van topdesigners? Dan ben jij de floormanager die wij zoeken! 

Wie ben jij?

Jij bent een charismatisch en extravert persoon, met een passie voor high-end fashion en ervaring in het motiveren en aansturen van een team. Sollicitatie- of functioneringsgesprekken voeren vind jij een mooie uitdaging. Met jouw administratieve skills en oog voor detail zorg je ervoor dat de goederenstroom soepeltjes verloopt en dat alles goed wordt vastgelegd. En boven alles zorg jij ervoor dat álles in onze winkel én de webshop klopt en dat de service perfect is, zodat elke klant met een glimlach de deur uit loopt en ons opnieuw (online) bezoekt!

Wat bieden wij?

Een leuke en uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid in de mooiste winkel en webshop van Goes. Je krijgt veel kansen om zelf te groeien, maar ook om bij te dragen aan de groei van de winkel en webshop. Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris.

We zoeken ook een assistent floor manager!

Lijkt werken in de winkel en webshop van Delscher jou geweldig, maar mis je nét dat stukje ervaring voor de functie van floor manager? Dan hebben we goed nieuws: we zoeken ook een assistent floor manager, die de floor manager ondersteunt, alle voorkomende werkzaamheden in de (web)winkel uitvoert, klanten adviseert en die graag wil groeien in de functie. 

Iets voor jou?

Iets voor jou?

Dan leren wij jou graag kennen! Dat kan op verschillende manieren. Je kan ons je motivatie en cv sturen via e-mail of een korte video sturen waarin jij jezelf presenteert. Mail naar delscher@delscher.nl of nog beter kom langs en laat ons zien waarom jij geknipt bent voor deze baan! 

Terug omhoog
contact us