Word jij onze nieuwe modeadviseur?

Werken met de mooiste designermerken. Met jouw modegevoel het beste kledingadvies geven. Klanten inspireren met verrassende combinaties. En ervoor zorgen dat je klant met een glimlach naar buiten gaat. Krijg jij daar energie van? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe modeadviseur! 

Wie ben jij?

Jij bent een charismatisch en extravert persoon, met een passie voor high-end fashion en een neus voor de laatste trends. Bij jou draait alles om de klant: je geeft haar advies over kleding, bijpassende schoenen en accessoires en stylingtips. Maar je kunt ook uit de voeten met ons steeds verder groeiende collectie home- en cosmeticaproducten van de mooiste merken. Jij bent pas tevreden als je klant blij de deur uit loopt! En ook voor het inpakken van bestellingen uit de webshop en het telefonisch te woord staan van onze online klanten draai jij je hand niet om. 

Wat bieden wij?

Een leuke en uitdagende baan, waarbij je het werk in onze winkel combineert met serviceverlening aan onze online klanten: de ideale combinatie! Delscher maakt een flinke groei door: hoe leuk is het om daarvan deel te kunnen uitmaken? Je komt terecht in een goed op elkaar ingespeeld team en je gaat drie of vier dagen per week (in goed overleg) aan de slag in de mooiste winkel van Goes. Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris en mogelijkheden tot groei.
 

Iets voor jou?

Iets voor jou?

Waarom wil jij bij ons werken? Wat heb jij ons te bieden? En waarom ben jij de perfecte toevoeging aan ons team? Stuur je cv en motivatie naar delscher@delscher.nl of stuur een korte video waarin je ons laat zien waarom jij geknipt bent voor deze baan. Wil je liever meteen even binnenlopen in de winkel om kennis te maken? Dat mag ook, heel graag zelfs. We zien jouw sollicitatie of bezoekje graag tegemoet. 

Terug omhoog
contact us