YOUR STYLECLAIM YOUR LOOK{{FASHIONSHOESBAGSFASHIONSHOESBAGS

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van Delscher BV, een besloten vennootschap opgericht volgens de wetgeving van Nederland. Delscher BV is gevestigd aan De Grote Markt 11-13 te Goes in Nederland.

E-mail: webshop@delscher.nl Telefoon: +31 (0)113 227607 en 0638653066. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Middelburg onder nr. 220289180000. BTW (VAT) nummer: NL8145.53.771.B01. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aan-en verkoop-overeenkomsten aangegaan door Delscher BV en haar klanten via de website van Delscher BV (www.delscher.nl). Bij het aanvinken van het vakje \"ik ga akkoord met de voorwaarden\" gaat u akkoord met de inhoud en hun toepasbaarheid op de overeenkomst die u aangaat met Delscher BV. Er kan geen bestelling worden gedaan zonder akkoord te zijn met deze voorwaarden.

AANKOPEN OP DE WEBSHOP

U kunt een bestelling plaatsen bij Delscher BV door te klikken op alle gewenste items op de website, dit zal de producten in uw ‘shoppingbag’ plaatsen. Zodra de `shoppingbag` is nagekeken en overeenkomt met uw wensen, kunt u klikken op ‘naar afrekenen’. Hier kunt u uw persoonlijke gegevens invullen en betalen. Bij aankoop wordt er een functie gebruikt van Google om conversies te meten. Na verwerking van uw bestelling, stuurt Delscher in principe een e-mail ter bevestiging van ontvangst (dit kan mis gaan als het emailadres niet juist is ingevoerd, ook kan de mail in de spam terechtkomen). Indien een product niet op voorraad is wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen waarna het bedrag wordt geretourneerd. Voor iedere euro die u besteedt in onze webshop ontvangt u 3 Loyaltypunten, ook op sale-artikelen. Elke Loyaltypunt is 1 cent waard en u kunt deze inwisselen op ieder gewenst moment. Loyaltypunten kunnen echter niet worden ingewisseld in combinatie met kortingscodes en voor artikelen in de sale. Delscher BV behoudt zich het recht om een transactieproces en/of diensten te weigeren aan een ieder, om welke reden dan ook en op elk moment naar eigen goeddunken.

PRIJZEN EN INFORMATIE OVER DE WEBSITE

De prijzen die op de website staan zijn inclusief BTW. De totale prijs vermeld op de order en op het elektronische bestelformulier omvat de prijs inclusief BTW. Delscher BV rekent geen verzendkosten bij bestellingen boven de 100,-  in Nederland en Belgie (wel bij SALE artikelen 7,95). Alle douanerechten of invoerrechten en / of lokale heffingen zijn voor rekening van de klant. Bovengenoemde kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Prijzen zijn onderhevig aan veranderingen op elk moment. Veranderingen in de prijzen hebben geen invloed op de te betalen som in een gesloten koopovereenkomst zoals bevestigd door Delscher BV per e-mail. Hoewel alle informatie met betrekking tot prijzen, specificaties etc. wordt geplaatst op de website met de grootst mogelijke zorg, geeft Delscher BV geen garantie voor de juistheid ervan. Delscher BV is niet gebonden aan de afgifte van alle bestellingen die zijn geplaatst op basis van onjuiste informatie die werd getoond op de website. Bepaalde links op de website geven toegang tot websites en informatiebronnen die worden geëxploiteerd en onderhouden door derde partijen. Delscher BV heeft geen controle over deze sites en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud ervan.

BETALING

Delscher B.V. zal alles in het werk stellen om binnen 1-3 werkdagen te leveren, zodra de betaling ontvangen is. Hoe sneller de betaling binnen is, hoe sneller de levering. Delscher B.V. rekent geen verzendkosten voor Nederland en belgie, maar let op bij Sale producten wordt standaard 7,95 in rekening gebracht. Voor de rest van Europa wordt een bedrag van €15,- tot €50,- in rekening gebracht, afhankelijk welk land. Dit is meteen te zien bij het invullen van het bestellingsformulier en wordt bevestigd per email. 

LEVERING

Delscher BV zal haar uiterste best doen om alle aankopen binnen de termijn van 1 tot 3 werkdagen te leveren. Delscher BV is niet aansprakelijk indien de levering plaats vindt op een later tijdstip. Leveringen vinden plaats per PostNL of DHL. Indien de koerier er niet in slaagt uw bestelling bij de eerste poging te leveren, zal het pakket bij de dichtsbijzijnde afhaallocatie worden afgeleverd waar het (met identiteitsbewijs) door u afgehaald kan worden. U kunt de bestelling ook laten afleveren bij een afhaallocatie bij u in de buurt, deze kunt u kiezen tijdens de bestelprocedure. Alle items worden verzekerd door Delscher BV tot het moment dat zij zijn afgeleverd op uw adres. Eventuele klachten over de staat waarin de goederen zijn geleverd (inclusief ontbrekende onderdelen) moet worden gedaan aan Delscher BV uiterlijk twee werkdagen na ontvangst van de goederen per e-mail of telefoon.

TERUGSTUREN?

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen op eigen kosten geretourneerd worden binnen 14 dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Het formulier voor herroeping moet ingevuld bij de retour in het pakket toegevoegd worden. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen onmiddelijk worden gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. Het artikel wordt heel streng gecontroleerd op make-up vlekken van het passen en gaat meteen weer retour als er vlekken van foundation en lippenstift op zit. Tip: Passen kan het beste zonder make-up of met een grote shawl over het hoofd (gezicht).

Let op: Beauty producten mogen niet teruggestuurd worden als ze geopend zijn en/of als de verzegeling is verbroken.  

Het retour adres is: 

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Online bestellingen retourneren in de winkel

De online gekochte artikelen kunnen ook binnen 14 dagen geretourneerd worden in de winkel. Er kan meteen een nieuw artikel worden uitgezocht of het bedrag wordt direct weer teruggeboekt via de betalingswijze en dus zal terugbetaling altijd via bank of creditcard zijn en niet direct in de winkel.

Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid jegens de koper wordt beperkt tot het bedrag van de aankoopprijs. Delscher BV is nimmer aansprakelijk voor enig verlies van winst of goodwill of enige andere gevolgschade.

Toepasselijk recht en forum

De wetten van Nederland zijn van toepassing. Elk geschil met betrekking tot een aankoop en verkoop overeenkomst waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, worden uitsluitend voorgelegd aan de Rechtbank te Middelburg, tenzij Delscher BV ervoor kiest om dit geschil voor de bevoegde rechter van de woonplaats van de kopers te brengen.