Jacob Cohen jeans bij Delscher

Niemand kan zonder een goede, lekker zittende jeans. Daarom vindt u in onze kledingwinkel in hartje Goes een ruime collectie jeans van diverse bekende jeansmerken. Bijvoorbeeld het Italiaanse merk Jacob Cohen, een luxe jeansmerk dat in 1985 is opgericht door Tato Bard Elle.

Filter op

Jacob Cohen bij Delscher

Exclusieve jeans

De jeans van Jacob Cohen zijn allemaal met de hand gemaakt, van stof van de allerhoogste kwaliteit uit Japan. Met jeans van Jacob Cohen heeft u dus een exclusief kledingstuk in handen. Hoe exclusief? Dat merkt u wanneer u met de unieke code die u bij uw kledingstuk krijgt, inlogt op de speciale site. U kunt dan precies zien wie er aan de productie van uw jeans heeft gewerkt. Daar houden we van!

Milieuvriendelijk productieproces

Een andere reden waarom de jeans van Jacob Cohen een plaats in onze kledingwinkel krijgen: het productieproces is milieuvriendelijk. Er worden geen chemicaliën gebruikt tijdens het verf- en wasproces van de denimstof. Het bijzondere productieproces zorgt ervoor dat de stof een extra vintage look heeft.

Jeans van hoge kwaliteit

Het is duidelijk: met een jeans van Jacob Cohen heeft u een broek van hoge kwaliteit. U bent van harte welkom in onze kledingwinkel in Goes om deze exclusieve jeans met eigen ogen te bekijken en te passen, zodat u de unieke pasvorm kunt ervaren.

Shop uw jeans online

Shopt u liever online, zodat u in alle rust thuis kunt passen? Ook dat is mogelijk! In de webshop van Delscher kunt u de collectie dameskleding, waaronder de jeans van Jacob Cohen, bekijken en gemakkelijk en snel bestellen. Verzending binnen Nederland en België is gratis. Wanneer u iets in onze webshop bestelt, heeft u het enkele werkdagen later al in huis. Alle reden dus om te kiezen voor Delscher!

Terug omhoog
contact us