Isabel Marant

Om de schoenen van Isabel Marant kon niemand de afgelopen jaren heen. De Bekett-sneakers – ook wel bekend als de ‘wedges’- kwamen in 2010 op de markt en zijn sindsdien veelvoudig geïmiteerd, maar nooit geëvenaard. De stijl en het comfort van de originele sneaker met ingebouwde sleehak zijn namelijk moeilijk na te maken. En ook nu nog, jaren later, zijn de wedges van Isabel Marant populair. 
 

Schoenen Isabel Marant

Maar het zou zonde zijn als we bij het horen van de naam Isabel Marant alleen aan sneakers zouden denken. Ze heeft immers heel veel prachtige schoenen ontworpen sinds de oprichting van haar modehuis, zo’n 25 jaar geleden. Denk bijvoorbeeld eens aan de laarsjes. Soms met een kenmerkende, spits toelopende hak, dan weer eens met een knipoog richting cowboyboot, maar altijd stylish en comfortabel. 

Comfort en stijl

Want als er één ding is dat Isabel Marant al vroeg van haar docenten aan Studio Berçot heeft geleerd, is het wel dat ze altijd items moest maken die draagbaar zijn. Dat resulteert in kleding én schoenen die mooi zijn, maar ook heel comfortabel. Zeker bij schoenen is dat van belang. Met de schoenen van Isabel Marant hoeft u geen concessies te doen tussen uiterlijk of comfort, want ze combineren beide eigenschappen op bijzonder stijlvolle wijze! 

Shop Isabel Marant schoenen bij Delscher

Op deze pagina ziet u alle Isabel Marant-schoenen die we bij Delscher in onze winkel hebben. Bekijk de schoenen, ontdek welk paar het beste bij u past en bestel uw nieuwe schoenen met enkele muisklikken. Liever zelf passen en combineren? Dat kan natuurlijk ook. In onze winkel in hartje Goes krijgt u een advies op maat en kunt u de schoenen zien, voelen en ervaren. 

Terug omhoog
contact us