YOUR STYLECLAIM YOUR LOOK{{FASHIONSHOESBAGSFASHIONSHOESBAGS

Wat voor dresscodes zijn er?

Dresscodes zijn de modegids voor iedere gelegenheid. Of het nu gaat om casual of business, er is voor elke stijl een specifieke dresscode. Zo heeft u onder andere Tenue de Ville, Cocktail, Black Tie, White Tie, Feestelijk, Smart Casual, Summer Chic en nog veel meer. Wat de dresscode ook is, bij Delscher vindt u altijd de perfecte outfit.

Wat is Smart Casual?

Smart Casual, de dresscode die de perfecte balans vindt tussen comfort en stijl. Het betekent niet te formeel, maar ook niet te casual. Denk aan een chique blouse met een comfortabele broek, of een fashionable jurk met een paar sneakers. Het gaat erom dat u er verzorgd uitziet, maar uzelf nog steeds relaxed en comfortabel voelt. Smart Casual is de perfecte dresscode voor elke gelegenheid waarbij u zowel zakelijk als casual wilt overkomen, zoals voor merk of een eerste afspraakje. Met behulp van subtiele en nette accessoires maakt u uw outfit compleet.

Wat is Casual Chic?

Casual Chic is een perfecte combinatie tussen comfort en stijlvol. Het is een informele dresscode die veel op de werkvloer voorkomt. Maar dat betekent niet dat deze outfits ook niet als feestelijke outfit kunnen worden gezien. Het is de perfecte manier om uw persoonlijke stijl te tonen, terwijl het nog steeds comfortabel zit. Denk aan een fashionable sweater met een paar designer sneakers, of een chic jurkje met een paar casual ballerina’s. Casual Chic geeft u de vrijheid om uw mode-instincten de vrije loop te laten, zonder op comfort in te leveren.

Wat is Business?

De naam zegt het al, Business is met name een zakelijke dresscode. Hierdoor is het de perfecte manier om uw zakelijke zelf te tonen. Of het nu gaat om een belangrijke vergadering of een formele bijeenkomst. Business dresscode betekent altijd dat u er stijlvol en verzorgd uitziet. Zo kunt u bij deze dresscode gaan voor een rok, net jurkje, jumpsuit of pantalon in neutrale kleuren als blauw, grijs, wit, zwart, zalmroze, beige of andere pasteltinten. Deze outfit gaat altijd gepaard met elegante schoenen. Denk hierbij aan pumps, klassieke mocassins of andere formele instappers. Zorg voor subtiele en nette accessoires om de dresscode af te maken.

Wat is Business Casual?

Business Casual vindt de perfecte balans tussen zakelijke stijl en casual comfort. Het betekent niet te formeel, maar ook niet te casual. Spijkerbroeken of spijkerstof passen niet bij de Business Casual. Maar bij deze dresscode kunt u wel denken aan een verzorgde uiterlijk met een comfortabele broek, of een blazer en een jurk met sneakers. Het gaat erom dat u er verzorgd uitziet, maar nog steeds relaxed en comfortabel voelt. Business Casual is de perfecte dresscode voor elke gelegenheid waarbij u zowel zakelijk als casual voor de dag wilt komen.

Wat is Tenue de Ville?

Tenue de Ville, de dresscode die staat voor verfijnde elegantie. Het is een formele dresscode, maar niet te chique. Het is een zomerse stijl waarbij veel gebruik wordt gemaakt van pastelkleuren. Bij deze dresscode kunt u denken aan een trendy cocktailjurkje of rok tot op de knie. Maak de outfit af met stijlvolle accessoires en schoenen zoals elegante pumps of chique ballerina’s. Geef een finishing touch aan uw outfit met subtiele accessoires en een leuke tas. Laat uw verfijnde smaak zien met Tenue de Ville en maak een onuitwisbare indruk bij iedere gelegenheid.

Wat is Cocktail voor een dresscode?

Cocktail dresscode is de perfecte dresscode om uw meest opvallende outfits te laten zien. Het is informeel, maar chique. Denk hierbij aan een elegante jurk, of chic pak, gecombineerd met uw meest opvallende accessoires. Uw outfit past pas bij deze dresscode wanneer deze is voorzien van classy pumps of zeer nette ballerina’s. Met een clutch, opvallende sieraden en make up geeft u een finishing touch aan de Cocktail dresscode. Laat uw persoonlijkheid stralen en maak een onuitwisbare indruk bij iedere gelegenheid met deze dresscode.

Wat is Black Tie?

Black Tie is een dresscode voor formele en chique evenementen. Het betekent dat u altijd in stijlvolle en verfijnde kleding verschijnt. Denk hierbij aan een prachtig, elegante jurk met daaronder perfect passende pumps of hak. Maak de outfit compleet met een clutch of grote tas en zorg dat uw haar en make up goed zit. Kies de juiste accessoires uit die perfect passen bij de outfit. Bij deze dresscode laten we de horloge achterwegen.

Wat is White Tie?

White Tie, de meest formele dresscode van allemaal! Deze dresscode staat bekend om exclusiviteit en opvallende details. Laat uw stijlvolle kant zien door in een lange, elegante avondjurk te verschijnen. Hierbij is decolleté juist toegestaan. Maak uw outfit helemaal compleet met opvallende accessoires, geen horloge, en kies voor een opvallende make-up look. Tijdens de White Tie dresscode kunt u uw uitmuntende smaak tonen bij de meest bijzondere evenementen.

Wat is Feestelijk?

Een evenement met als dresscode feestelijk? Dan is dit het moment om te stralen en te schitteren! Deze dresscode kan zowel formeel als informeel zijn. Voor een zakelijke gelegenheid kunt u denken aan een stijlvol cocktailjurkje, klassiek mantelpakje of een prachtige blouse. Voor een meer informele gelegenheid kunt u gaan voor een jumpsuit, cocktailjurkje of een maxi-dress. Maak uw outfit af met nette pumps, hakken of andere chique schoenen en vergeet uiteraard ook de opvallende accessoires niet. Of u nu kiest voor een elegant jurkje, een opvallende combinatie van kleuren of juist voor wat glitter en glamour, zorg ervoor dat u er feestelijk uitziet en dat u uzelf goed voelt op het feest!

Wat is Summer Chic?

De dresscode Summer Chic vraag om een zomerse stijl met een fashionable twist. Laat de warme zon en de zomerse sfeer zich vertalen in uw outfit. Denk aan luchtige materialen, heldere kleuren en vrolijke prints. Van een elegante maxi-dress tot aan een chic cocktailjurkje. Vul uw outfit aan met pumps, ballerina’s of andere mooie slippers (geen teenslippers). Combineer dit met opvallende accessoires en u bent klaar voor een dag vol zomerse avonturen en stijlvolle looks!

Wat is de dresscode Feestelijk Chic?

Feestelijk Chic is een brede dresscode voor een chique party. Deze dresscode is perfect voor iedereen die er graag feestelijk en stylish uit wil zien, zonder dat het te formeel of te uitbundig wordt. Bij deze dresscode bent u vrij in uw kledingkeuze. U kunt vrijwel alle type jurkjes dragen naar een chique party: een mini-, maxi- of midi-jurk. Maar ook een jumpsuit of een broekpak zijn geschikt voor deze dresscode. Het is een perfecte mix van elegantie en nonchalance die ervoor zorgt dat u er altijd op uw best uitziet en toch comfortabel bent. Of u nu naar een galafeest gaat, een bruiloft of een andere speciale gelegenheid, Feestelijk Chic geeft u de vrijheid om te shinen en te stralen in wat u wilt!

Wat zijn populaire dresscodes voor bruiloften?

Voor bruiloften zijn de dresscodes Feestelijk Chic en Casual Chic enorm populair. Dit komt omdat beide dresscodes een uitstekende balans vinden tussen formeel en comfort. Bij Feestelijk Chic kunt u uzelf op een elegante manier kleden zonder te formeel te zijn. Denk aan een mooie jurk met een paar hakken en opvallende accessoires. Bij Casual Chic kunt u nog steeds stijlvol zijn, maar op een wat meer ontspannen manier. Hierbij kunt u denken aan een luchtige rok of een mooie pantalon met een blouse en comfortabele schoenen. Kortom, beide dresscodes zijn perfect voor een bruiloft omdat ze de gasten de vrijheid geven om zich comfortabel en stijlvol te kleden.