Filter op

Jacob Cohen

Wie Jacob Cohen zegt, zegt stijlvolle en luxe jeans. Dit Italiaanse jeansmerk is in 1985 opgericht door Tato Bard Elle, maar brak in 2003 pas echt door. De damesjeans van Jacob Cohen zijn handgemaakt en daardoor zeer comfortabel en elegant. De broeken worden vervaardigd uit katoen van de hoogste kwaliteit en behandeld met speciale technieken die zorgen voor een extra vintage look. Kortom: jeans die een lust zijn voor het oog.

Exclusieve jeans

De jeans van Jacob Cohen zijn allemaal met de hand gemaakt, van stof van de allerhoogste kwaliteit uit Japan. Met damesjeans van Jacob Cohen heeft u dus een exclusief kledingstuk in handen. Hoe exclusief? Dat merkt u wanneer u met de unieke code die u bij uw kledingstuk krijgt, inlogt op de speciale site. U kunt dan precies zien wie er aan de productie van uw jeans heeft gewerkt. Daar houden we van!

Collectie Jacob Cohen

Bekijk hier onze collectie Jacob Cohen en bestel uw nieuwe damesjeans vandaag nog online in onze webshop. Wilt u de collectie graag zelf bekijken? Dat kan! U bent van harte welkom in onze exclusieve dameskledingwinkel in Goes.

Terug omhoog