Shop warme jassen en jacks van Moncler

Jassen en jacks die u warmhouden in álle weersomstandigheden en ook nog eens mooi zijn, zijn zeldzaam. Want vaak heeft het design te lijden onder functionaliteit – of andersom. Gelukkig bestaan er kledingmerken die het nuttige met het oogstrelende weten te verenigen. Moncler is zo’n merk. Daarom vindt u bij Delscher heel veel jassen en jacks van dit merk.

Filter op

Moncler bij Delscher

Frans-Italiaans

Moncler is in de jaren vijftig opgericht in Monestier de Clermont, een Frans bergdorpje vlakbij Grenoble. De jacks en jassen van Moncler werden al snel populair en werden gedragen tijdens onder meer de Franse K2-missie in 1955 en het Franse skiteam tijdens de Olympische Winterspelen van 1968. In de loop der jaren werd de kleding steeds modieuzer. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door een Italiaans concern. Er is dus veel veranderd, maar één ding is hetzelfde gebleven: hoewel het design van de jacks en jassen van Moncler verfijnd Italiaans-Frans is, is de kwaliteit van de jassen nog steeds oerdegelijk. Met een jack of jas van Moncler kunt u iedere weersomstandigheid trotseren!

Shop Moncler online bij Delscher

De jassen en jacks van Moncler kunt u heel gemakkelijk en snel bestellen in onze webshop. Verzending is gratis binnen Nederland en België en we zorgen ervoor dat u binnen enkele werkdagen van uw nieuwe, warme jas kan genieten. Liever zelf kijken, ervaren en passen? Dat kan natuurlijk ook! De verkoopadviseurs in onze exclusieve damesmodezaak in het centrum van Goes staan voor u klaar om u alle jassen en jacks van Moncler te laten zien.

Terug omhoog
contact us